A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр»
Сколівської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Інформаційна підтримка для педагогів, які працюють в інклюзивних класах/групах та батьків дітей з особливими освітніми потребами під час карантину

Зв’язок з командою психолого-педагогічного супроводу дитини, а саме: онлайн-зв’язок для отримання консультації та рекомендацій щодо організації навчання вдома. Наказ Міністерства освіти і науки України № 609 від 08 червня 2018 р. «Про затвердження примірного положення про команду психолого-педагогічного супроводу дитини з особливими освітніми потребами в закладі загальної середньої та дошкільної освіти».

15:24 26.04.2020

Онлайн-зустріч із завідувачами закладів дошкільної освіти, практичними психологами, асистентами вихователів, вихователями та батьками вихованців закладів дошкільної освіти Сколівщини

Сьогодні, 24.04.2020 року, відбулася онлайн-зустріч за допомогою сервісу для проведення відео-конференцій і дистанційного  навчання  Zoom із завідувачами закладів дошкільної освіти, практичними психологами, асистентами вихователів, вихователями та батьками вихованців ЗДО Сколівщини. На зустрічі обговорювалися нові умови праці, нові виклики, які спонукали усіх нас освоїти нові технології спілкування, адже віддалена робота сьогодні стала не просто трендом, а й життєвою необхідністю. Заплановано  подальше проведення заходів професійного розвитку, спільних семінарів, нарад, засідань з проблем розвитку інклюзивного навчання, надання психолого-педагогічних, корекційно-розвиткових послуг дітям з ООП та реалізацією за домовленістю інших спільних дій, спрямованих на поглиблення співпраці.

23:13 24.04.2020

Вітаємо Вас з Великоднем!

Щиросердечно вітаємо Вас зі святом Воскресіння Христового! У ці світлі дні Пасхальних свят бажаємо Вам міцного здоров’я, бадьорого настрою, душевної чистоти і гармонії, миру та спокою у Ваших домівках! Нехай велич свята Великодня додає Вам сил та енергії для добрих життєвих справ, реалізації мрій і задумів, непохитної віри у краще майбутнє, щоби кожний прийдешній день був наповнений взаємною теплотою і радістю людського спілкування! Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

00:00 20.04.2020

Заплановано проведення дистанційного навчального онлайн-курсу для педагогічних працівників КУ «Сколівський ІРЦ»

За ініціативою комунальної установи «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр» Сколівської районної ради Львівської області у рамках співпраці на волонтерських засадах кафедрою спеціальної освіти та соціальної роботи Львівського національного університету імені Івана Франка під керівництвом доктора психологічних наук завідувача кафедри спеціальної освіти та соціальної роботи професора Катерини Олексіївни Островської заплановано проведення дистанційного навчального онлайн-курсу для педагогічних працівників КУ «Сколівський ІРЦ»

20:18 13.04.2020

Робота КУ «Сколівський ІРЦ» під час карантину

   Сьогодні, 10.04.2020 року, відбулася онлайн-зустріч з директорами ЗЗСО району, практичними психологами, асистентами вчителів, вчителями, які здійснюють навчання за формою педагогічного патронажу. На зустрічі обговорювалися нові умови праці, нові виклики, які спонукали усіх нас освоїти нові технології спілкування, адже віддалена робота сьогодні стала не просто трендом, а й життєвою необхідністю. Заплановано  подальше проведення заходів професійного розвитку, спільних семінарів, нарад, засідань з проблем розвитку інклюзивного навчання, надання психолого-педагогічних, корекційно-розвиткових послуг дітям з ООП та реалізацією за домовленістю інших спільних дій, спрямованих на поглиблення співпраці.

20:20 10.04.2020

Наш перший спільний крок на шляху до реалізації

   Сьогодні в приміщенні Малого конференц-залу  Сколівської РДА відбулося засідання круглого столу щодо планування стратегії  регіонального розвитку на тему «Комплексна психолого-педагогічна допомога особам з особливими освітніми потребами». Засідання було проведено за ініціативи КУ «Сколівський ІРЦ», на яке були запрошені голова Сколівської районної ради п. М.С. Романишин, голова Сколівської РДА п. Б.Я. Янко, голова Славської ОТГ п. В.М. Бега, професор кафедри спеціальної освіти та соціальної роботи факультету педагогічної освіти ЛНУ ім. І.Франка,  член Правління ГО «Справа Кольпінга в Україні» п. Ігор Островський, адвокат Ковний Ю.Є. - член ГО «Справа Кольпінга в Україні»,  доцент кафедри спеціальної освіти та соціальної роботи ЛНУ ім. І.Франка, спеціаліст з різних сфер юридичної практики, керівники органів управління  освітою району п. О.І. Урдей, ОТГ п. О.М. Кореневич, директори ЗЗСО Славської ОТГ, голова профспілкової організації працівників освіти і науки Сколівського району п. Й.Я. Марусяк, дитячий лікар психіатр  КНП  «Сколівської ЦРЛ» СРРЛО п. О.В. Гаїна, лікар психіатр  КНП «Сколівської ЦРЛ» СРРЛО п. М.В. Шолупата, сімейний лікар ЛАЗПСМ смт. В. Синьовидне п. А.В. Мурашкін.

18:52 05.03.2020

Погляд у майбутнє

Кожна людина прогнозує деякі майбутні події, настання яких вона натхненно бажає

11:33 04.03.2020

Стажування «Досвід формування інклюзивної політики в Німеччині і Україні» (Брауншвайг, Німеччина)

02-09 лютого 2020 р. відбулось стажування на тему «Досвід формування інклюзивної політики в Німеччині і Україні» в м. Брауншвайг, Нижня Саксонія, Німеччина. Стажування здійснювалось на запрошення cуспільно-політичної асоціації AWO, Брауншвайг, яка працює на державному і міжнародному рівні у галузі допомоги соціально вразливим групам населення та за підтримки громадської організації Товариство «Родина Кольпінга».

14:32 18.02.2020

Моніторингове дослідження результативності навчання та розвитку дітей з особливими освітніми потребами за I семестр 2019-2020 н.р.

            29 січня 2020 року в приміщенні актового залу Сколівської ЦРЛ фахівцями  комунальної установи «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр» Сколівської районної ради Львівської області  була проведена нарада на тему: «Моніторингове дослідження результативності навчання та розвитку дітей з особливими освітніми потребами за I семестр 2019-2020 н.р.», на яку були запрошені асистенти вчителів та практичні психологи закладів загальної середньої освіти. Метою дослідження є вивчення рівня навчальних досягнень учнів, які навчаються за індивідуальною формою та знаходяться на інклюзивному навчанні з наступним спостереженням динаміки корекційного навчання та покращення якості знань з основних предметів. Це дасть змогу зробити висновки про стан інтелектуального розвитку та спрогнозувати роботу на найближчий період.

17:50 29.01.2020

Наш унікальний мобільний інклюзивно-ресурсний центр

Кількість осіб, що потребують психолого-педагогічної допомоги, підтримки та супроводу постійно зростає. Це зумовлює створення абсолютно нової моделі надання комплексної психолого-педагогічної допомоги, що сприятиме реалізації ефективної адаптації, реабілітації та соціалізації осіб з особливими потребами в умовах сучасного суспільства.

19:30 10.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора