A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр»
Сколівської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

Трагічна і незабутня сторінка  української історії: 20.02.14. Сьогодні, через 5 років ми знову повертаємось до жахіть цих днів, де було розстріляно справжніх патріотів нашої країни. Серед них був і  Олег Ушневич, пам’ять якого вшанували сьогодні в його рідному місті Сколе. Ми переконані, що жертви ці недаремні, і пам’ять про них не дасть звернути з правильної дороги.

17:53 20.02.2019

Проведення оцінки фізичного розвитку дитини з особливими освітніми потребами

     У відповідності до ЗУ «Про освіту», Постанови Кабінету Міністрів України від 12.07.2017 року № 545 «Про затвердження Положення про інклюзивно-ресурсний центр» та з метою приведення структури освіти у відповідність до потреб сучасної інтеграції в європейський освітній, економічний та культурний простір, забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини, надання психолого-педагогічної допомоги та забезпечення системного кваліфікованого супроводження інклюзивної освіти, рішенням Сколівської районної ради ХХ сесії VІІ скликання №425 від 14.12.2017р. «Про створення комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Сколівської районної ради Львівської області»  створена Комунальна установа «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр» Сколівської районної ради Львівські області (ЄДРПОУ 41868892 від 17.01.2018р.). 

14:16 20.02.2019

Команда фахівців КУ «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр» провела повторну комплексну оцінку дитини

Сьогодні,  19.02.2019 року, команда фахівців КУ «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр» провела повторну комплексну оцінку дитини з особливими освітніми потребами з інвалідністю за місцем проживання (с. Погар) через погіршення стану здоров’я дитини та труднощами у засвоєнні навчальної програми.

15:09 19.02.2019

В м.Сколе відбулася оперативно-методична нарада керівників закладів дошкільної освіти

14.02.2019 р. в м.Сколе відбулася оперативно-методична нарада керівників закладів дошкільної освіти, куди були запрошені фахівці КУ «Сколівський ІРЦ». Вчителі-логопеди  інклюзивно-ресурсного центру Худзей Лілія Іванівна та Александрович Оксана Степанівна поділилися знаннями з актуальної на сьогодншній час теми: «Про порядок організації інклюзивного навчання у дошкіллі».

14:54 18.02.2019

Засідання фахівців КУ «Сколівський ІРЦ»

     На засіданні фахівців КУ «Сколівський ІРЦ» узагальнювались результати комплексної оцінки. Фахівці разом з батьками дітей визначали наявність чи відсутність особливих освітніх потреб, їх категорію, потребу в асистенті вчителя, обсяг надання психолого-педагогічних, корекційно-розвиткових послуг дитині, а також рекомендації щодо освітньої програми дитини та організації освітнього процесу для адміністрації закладу освіти, педагогічних працівників, батьків.

14:49 18.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора