A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр»
Сколівської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Збереження природних ресурсів заради майбутнього

      Енергозбереження - основний рушійний фактор модернізації основних фондів в комунальному господарстві. Проблеми енергозбереження на етапі розбудови вітчизняної економіки та забезпечення сталого розвитку є пріоритетними. Протягом останніх років перевага надається заходам інноваційного енергозбереження з високою капіталоємністю і значними строками окупності. Це, насамперед, встановлення енергозберігаючих вікон, що призводить до економії енергоресурсів, поліпшення естетичного вигляду, створює відповідний температурний режим в приміщеннях.

20:46 15.10.2019

В інклюзивно-ресурсному центрі сьогодні...

До нашого ІРЦ завітали студенти Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова, Львівського державного університету фізичної культури ім. Івана Боберського, студент та фітнес-тренер спортивного клубу з Чехії (м. Прага). Одним із пріоритетних питань їх відвідування – інклюзивне навчання як один із основних напрямів реформування системи освіти в багатьох країнах світу, метою якого є реалізація права на освіту осіб з особливими освітніми потребами без дискримінації.

19:32 02.09.2019

Як батькам подати заяву до ІРЦ

В Україні запустили портал інклюзивної освіти, з допомогою якого батьки можуть подати заяву до інклюзивно-ресурсного центру онлайн. 

20:33 14.08.2019

Як оцінюють особливі освітні потреби дітей в ІРЦ

       До комплектів, які надійшли в Сколівський ІРЦ, входять 5 методик. Це методики для визначення інтелектуального рівня розвитку дитини, методика WISC-IV або Шкала Векслера для дітей – IV видання та методика Leiter-3, шкала продуктивності Лейтера – 3 видання. Ці методики спрямовані на визначення рівня інтелекту.

12:51 04.06.2019

Відбулася робоча нарада

      Сьогодні відбулася робоча нарада з питань впровадження інклюзивного навчання в закладах дошкільної освіти, проведення (надання) додаткових психолого-педагогічних і корекційно-розвиткових занять (послуг), що визначені індивідуальною програмою розвитку, та придбання спеціальних засобів корекції.    

15:34 17.04.2019

ІНКЛЮЗИВНЕ НАВЧАННЯ В ЗАКЛАДАХ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

Посібник стане в нагоді усім, хто працює з педагогами у закладах освіти, щоб зміцнити спроможності учасників щодо планування і проведення тренінгів для вчителів і асистентів вчителів, які працюють в класах з інклюзивним навчанням

16:06 10.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора