A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр»
Сколівської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

ПРОЄКТУВАННЯ РОЗВИТКУ ТА ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНОГО СУПРОВОДУ ОБДАРОВАНОЇ ОСОБИСТОСТІ

14-15 червня 2023 року у м. Тернопіль відбулася XV Міжнародна науково-практична конференція «ПРОЄКТУВАННЯ РОЗВИТКУ ТА ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНОГО СУПРОВОДУ ОБДАРОВАНОЇ ОСОБИСТОСТІ». Захід був присвячений 70-річчю ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України та 94-річчю від дня народження академіка О. В. Киричука. Конференція була дуже плідна, насичена і ресурсна.

19:20 16.06.2023

Добрі справи Lions Clubs International Ukraine

Нещодавно комунальна установа «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр» Сколівської міської ради отримала у подарунок від The Lions of Switzerland генератори.  Щиро дякуємо The Lions of Switzerland, Валентину КРАВЧЕНКУ, голові правління Lions Clubs International Ukraine та Олександрі ДМИТРУХ,  Президенту Lions Club Scole, волонтерці за необхідну допомогу.

18:23 05.06.2023

Індивідуальна програма розвитку – основа індивідуальної освітньої траєкторії дитини з особливими освітніми потребами

Сьогодні, 8 березня 2023 року, на базі НРЦ «Левеня» комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» провів семінар для директорів ІРЦ Львівщини «Індивідуальна програма розвитку – основа індивідуальної освітньої траєкторії дитини з особливими освітніми потребами».

21:31 08.05.2023

Реабілітаційний супровід та лікувальна фізкультура для дітей з ООП

02.05.2023 Львівський обласний ресурсний центр підтримки інклюзивної освіти КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» за підтримки Департаменту освіти ЛОВА на базі  Інклюзивно-ресурсного центру Мостиської міської ради Львівської області провів семінар реабілітологів іклюзивно-ресурсних центрів на тему: «Реабілітаційний супровід та лікувальна фізкультура для дітей з ООП».

15:49 03.05.2023

Крок далі… Інклюзивне навчання в закладах професійної (професійно-технічної) освіти

По завершенні виробничої практики, яку проходили здобувачі освіти у закладах громадського харчування, відбулась поетапна кваліфікаційна атестація з професії кондитер 3 - го розряду в Державному навчальному закладі «Меденицький професійний ліцей». Свій кондитерський виріб відповідно до  кваліфікаційних вимог виконував та презентував комісії учень з особливими освітніми потребами групи 20 к/к. Згідно рішення атестаційної комісії учневі з ООП присвоєно третій розряд кондитера.

17:14 12.04.2023

Гендерно зумовлене насильство: витоки наслідки, механізми запобігання та реагування

6 квітня 2023 року фахівці комунальної установи «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр» Сколівської міської ради взяли участь у тренінгу «Гендерно зумовлене насильство: витоки наслідки, механізми запобігання та реагування», який проводив Міжнародний Медичний Корпус за участі працівників освіти, поліції, соціальних працівників та спеціалістів, які працюють з молоддю, вразливими та потенційно вразливими верствами населення.

22:08 07.04.2023

Мистецтво маленьких кроків. Інклюзивне навчання в закладах професійної (професійно-технічної) освіти

Сьогодні, 22 березня 2023 року, на черговому засіданні команди психолого-педагогічного супроводу учасники обговорили основні питання виробничої практики учня з особливими освітніми потребами групи 20 Кухар. Кондитер, який виконуватиме пробну кваліфікаційну роботу на присвоєння ІІІ розряду 24 березня 2023 року.  

20:13 22.03.2023

Діагностика дітей раннього віку з порушеннями зору

Сьогодні, 21 березня 2023 року, комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» провів семінар для тифлопедагогів та директорів ІРЦ Львівщини «Діагностика дітей раннього віку з порушеннями зору. ІПР».

22:11 21.03.2023

Сучасний погляд на спеціальну школу як ресурс для дітей з особливими освітніми потребами

        9 березня 2023 року на базі комунального закладу «Львівської обласної ради Львівська спеціальна школа Марії Покрови» за підтримки департаменту освіти і науки Львівської державної адміністрації та комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» відбувся семінар для директорів інклюзивно-ресурсних центрів Львівщини «Сучасний погляд на спеціальну школу як ресурс для дітей з особливими освітніми потребами».

17:16 12.03.2023

Психолого-педагогічні аспекти профілактики шкідливих узалежнень серед учнівської молоді

Людина приходить у цей світ не тільки для свого комфортного існування та особистого щастя. ЇЇ розум, досвід, життя необхідні дітям, суспільству та майбутнім поколінням. Гідне існування людини на землі допомагає зберегти здоров'я духовне і фізичне, яке є головним надбанням людства. І це є справою не тільки особистою, а й суспільною.

12:48 12.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора