A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр»
Сколівської міської ради

Доступність - це важливо

Дата: 30.12.2020 17:44
Кількість переглядів: 473

Актуальність проекту  полягала у створенні належних санітарно-гігієнічних умов перебування осіб з інвалідністю в комунальній установі «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр» Сколівської районної ради Львівської області та запровадженні універсального дизайну. Універсальний дизайн або «дизайн для всіх» – концепція, що передбачає створення середовища таким чином, щоб ним могли користуватися найбільш широке коло людей. Універсальний дизайн – це дизайн усіх речей, в центрі уваги якого знаходиться людина і який враховує потреби кожного.

Туалет КУ «Сколівський ІРЦ» знаходився в аварійному стані та потребував капітального ремонту з пристосуванням універсального дизайну для осіб з інвалідністю. Оскільки було неможливо забезпечити належні доступні та якісні санітарно-гігієнічні умови, тому була гостра потреба у поліпшенні умов перебування та забезпеченні здоров’язберігаючого життєвого середовища, яке б сприяло розвитку осіб з особливими потребами.

     Наші діти – велика надія не тільки наших родин, а й велике сподівання нашої держави. Тож для кожного з нас важливо, щоб вони зростали в гідних умовах і були фізично, духовно і морально здоровими. І тому дане питання стояло надзвичайно гостро.

Згідно Акту виконаних робіт № 1 від 21.12.2020 року реалізовано проєкт «Капітальний ремонт туалету з пристосуванням універсального дизайну для осіб з інвалідністю у комунальній установі «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр» Сколівської районної ради Львівської області», код ДК 021:2015 45450000-6 - Інші завершальні будівельні роботи» № 372 в ПРІОРИТЕТІ «ОСВІТА», Ідентифікатор закупівлі: UA-2020-07-10-007547-c в електронній системі закупівлі prozorro.

Обсяг коштів – 70 568 грн.

Джерела фінансування:

  • нефінансовий внесок   – 6 395  грн.;
  • фінансовий внесок громади – 8 105 грн.;
  • кошти Сколівської міської ради  – 10 000  грн.;
  • кошти Сколівської районної ради – 11 068  грн.;
  • кошти обласного бюджету – 35 000  грн.

Організації-партнери, співвиконавці проекту:

- Львівська обласна рада;

- Сколівська районна рада;

- Сколівська міська рада;

- Відділ освіти Сколівської РДА;

- КЗ СРР «Сколівська ЦРЛ»

- Ремонтно-будівельна компанія «Краща-Ідея»

 

ЩИРО ДЯКУЄМО ВСІМ ЗА УСПІШНУ РЕАЛІЗАЦІЮ ДАНОГО ПРОЄКТУ!!!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора