A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр»
Сколівської міської ради

ІРЦ розширює горизонти співпраці

Дата: 31.07.2019 14:52
Кількість переглядів: 1686

  

Нещодавно Сколівщина мала за честь прийняти делегацію освітян Азербайджанської Республіки у сприянні департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації. Мета візиту – укріплення міжнародних зв’язків та реалізація важливих освітянських проектів.

      Закордонні колеги відвідали Державний історико-культурний заповідник «Тустань», історико-краєзнавчий музей «Сколівщина», палац Гределів, побували в Сколівській академічній гімназії, ДЮСШ та в КУ «Сколівський ІРЦ». 

       Ми обговорювали спільні проблеми в спеціальній освіті, інклюзії, вихованні дітей, підготовці спеціалістів. Гості мали змогу ознайомитися з роботою Сколівського ІРЦ, спеціальним обладнанням, новими методиками, дидактичним та методичним забезпеченням, навчанням та реабілітацією дітей з особливими освітніми потребами, поспілкувалися з педагогами та медиками, обговорити можливості співпраці в подальшому.

       І ось сьогодні, 31.07.2019р., в Баку вийшов новий номер педагогічної газети "Світ освіти". Завдяки  письменнику-журналісту, директору освітнього центру «EDUKACENTER» Азербайджанської Республіки, засновнику педагогічної газети "Світ освіти" Боюказі Мікаіллі та директору громадської організації розвитку молоді «Ресурс Азербайджану» Саміру Мехті-Заде на сторінках газети були висвітлені спільні моменти нашої співпраці, усіх наших заходів, де народжувалися нові ідеї та створювалися нові проекти, а саме:

Міжнародна організація «Міжнародний центр ЮНЕСКО»;

Університет менеджменту освіти;

Перший ІТ-університет в Україні;

Міжнародна Академія літератури і журналістики;

Всеукраїнський експериментальний заклад освіти навчально-реабілітаційний центр «Левеня»;

Миколаївський ІРЦ;

Відділи освіти Сколівської та Миколаївської РДА;

Сколівська академічна гімназія «Під одним небом»

Літня профільна гуманітарна школа  с. Підгірці


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора