A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр»
Сколівської міської ради

В ЄДНОСТІ НАША СИЛА

Дата: 29.06.2023 19:57
Кількість переглядів: 210

Добрі справи робляться тихо, але ми хочемо розказати про них, щоб подякувати людям, які вкладають в цю справу свою душу і серце. Це - наші друзі: Джонатан НАЙТ, його син Едвард, Андрій Станко, Майк Боуден, Наталія Сухова, Марта Коланко та багато інших…

Джонатан створив компанію Knights Tailoring Ltd у 2007 році. Він - ветеран армії, який прослужив у Королівській кінній артилерії 22 роки, з яких - 15  років як майстер-кравець унікального церемоніального підрозділу.

Джонатан  вже не вперше проїхав багато тисяч кілометрів, щоб привезти гуманітарну допомогу в Україну.

Нелегка дорога і труднощі на кордонах не зупинили його жодного разу. Про всі деталі ми зможемо написати тільки після перемоги нашої країни над ворогом, а зараз хочемо подякувати за підтримку і надію загалом і за конкретну Надію.

Ми, співпрацюючи і здійснюючи свою діяльність з фахівцями дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) разом із Львівським центром реабілітації «Джерело», які діють в межах «СПІЛЬНО» - програми реагування на війну,  покликаної об’єднати зусилля з урядом, місцевими органами влади, громадським сектором та бізнес-партнерами минулого року отримали крісло колісне з індивідуальними налаштуваннями для Надії. Це дуже необхідна річ для дівчинки. 

І от, через деякий час Джонатан привіз і подарував Наді від Свідонського центру гуманітарної допомоги крісло колісне, але вже з електроприводом.

Дані технології життєво необхідні нашим особам з особливими потребами. Ми, розуміючи потреби, дбаємо про кожного і про кожну. Тепер наша Надя зможе пересуватись самостійно, без сторонньої допомоги. Це як власне авто.

Щиро дякуємо Джонатану, Андрію, Марті, Едварду та всім тим, імен котрих ми поки не знаємо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора