A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр»
Сколівської міської ради

Відкриті серця для України

Дата: 11.12.2022 15:27
Кількість переглядів: 268

5 грудня, символічно саме в Міжнародний день волонтера, з Великої Британії до України з гуманітарною місією вирушили два автомобілі з допомогою, яку організувала людина з відкритим серцем і доброю душею - Джонатан Найт (Jonathan KNIGHT). 8 грудня він прибув на терени Сколівщини. Його мета – допомога людям, які постраждали внаслідок війни та стали вимушено переселеними, особам  з інвалідністю та дітям з особливими освітніми потребами.

Відвідавши кожного, поспілкувавшись з ними, Джонатан висловив свою підтримку, оцінив потреби, подарував дітям  іграшки та солодощі, які були зібрані та передані іх однолітками з Великої Британії. 

Решту  гуманітарного вантажу (медичні засоби, дитячий одяг та взуття) передав комунальній установі «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр» Сколівської міської ради, який невдовзі буде розподілений установою потребуючим особам. Кожна річ знайде свого власника.

   

Волонтери допомагають змінювати хід цієї війни і змінюють історію. Їх діяльність є основою розвитку суспільства і втілює в себе найшляхетніші бажання людей – прагнення миру, незалежності, безпеки та справедливості для всього людства.

Висловлюємо глибоку вдячність Джонатану Найту та  всім, хто вкладає свою душу, зусилля та працю задля підтримки українців у найважчі часи.

 

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора