A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр»
Сколівської міської ради

Індивідуальна програма розвитку – основа індивідуальної освітньої траєкторії дитини з особливими освітніми потребами

Дата: 08.05.2023 21:31
Кількість переглядів: 423

Сьогодні, 8 березня 2023 року, на базі НРЦ «Левеня» комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» провів семінар для директорів ІРЦ Львівщини «Індивідуальна програма розвитку – основа індивідуальної освітньої траєкторії дитини з особливими освітніми потребами».

З вітальними словами, вшановуючи пам'ять тих, хто поліг у бою, захищаючи рідну землю під час Другої світової війни,  в День пам’яті та примирення, який святкують  саме сьогодні, до учасників семінару звернулись Мирослава Степанюк – тимчасово виконуюча обов’язки директора комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» та Віра Ремажевська, кандидат педагогічних наук, доцент, Заслужений працівник освіти України, президент громадської організації «Всеукраїнська асоціація працівників спеціальної та інклюзивної освіти». 

Віра Миколаївна поділилася власним досвідом роботи  з учасниками семінару та детально ознайомила з особливостями створення індивідуальних програм розвитку дітей з особливими освітніми потребами. Безумовно, нам дуже прикро, що повітряні тривоги щодня не вщухають в Україні і перетворили життя українців в  суцільну напругу і настороженість, проте  ми навчилися працювати в різних умовах і створювати робочу атмосферу в безпечних середовищах.

Семінар  у формі дискусій, запитань-відповідей, власного досвіду учасників пройшов на одному диханні: цікаво і доступно. 

Кожен із нас нині тримає свій фронт. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора