A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр»
Сколівської міської ради

Пліч-о-пліч із захисниками

Дата: 05.12.2022 20:45
Кількість переглядів: 779

Сьогодні, в Міжнародний день волонтера, Сколівський міський голова Микола Стефанович Романишин зустрівся з волонтерами нашої громади та, привітавши їх  зі святом, висловив щирі слова подяки від кожного громадянина за безкорисливу працю на благо процвітання миру і добра, за щиру допомогу тим, хто її потребує, побажав сили і успіхів у всіх справах та починаннях. 

     Волонтерська діяльність є основою розвитку суспільства і втілює в себе найшляхетніші бажання людини – прагнення миру, незалежності, безпеки та справедливості для всього людства. Враховуючи реалії сьогодення, зустріч відбулася в укритті, оскільки пролунала сирена повітряної тривоги. Попри все, волонтери відчули свято, побачили вдячність в очах і на обличчях тих, хто прийшов їх привітати. 

      Волонтери допомагають змінювати хід цієї війни і змінюють історію. Пліч-о-пліч із захисниками – на передовій.

     Пишаємося, що нашу колегу, медсестру комунальної установи «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр» Сколівської міської ради,  яка є і головною медсестрою комунального некомерційного підприємства «Сколівський центр первинної медичної допомоги» Ганну Миколаївну Пославську  відзначили Подякою Сколівської міської ради за активну позицію, патріотизм, самовідданість, невтомну працю, готовність прийти на допомогу та з нагоди відзначення Міжнародного дня волонтера.  

     Висловлюємо глибоку вдячність та низький уклін всім, хто вкладає свою душу, зусилля та працю задля наближення нашої Перемоги!

      Волонтер – це для України і про Україну…

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора