A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр»
Сколівської міської ради

Добрі справи Lions Clubs International Ukraine

Дата: 05.06.2023 18:23
Кількість переглядів: 244

Нещодавно комунальна установа «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр» Сколівської міської ради отримала у подарунок від The Lions of Switzerland генератори.  Щиро дякуємо The Lions of Switzerland, Валентину КРАВЧЕНКУ, голові правління Lions Clubs International Ukraine та Олександрі ДМИТРУХ,  Президенту Lions Club Scole, волонтерці за необхідну допомогу.

Декілька слів про наших благодійників. Lions Clubs International – це сукупність міжнародних громадських благодійних організацій – клубів, що виконують різні гуманітарні проєкти. Lions Clubs International був заснований у США в 1917 році бізнесменом із Чикаго Мелвіном Джонсом. Джонс разом зі своїми колегами висунув тезу: «Що буде, якщо людина, успішна завдяки активній життєвій позиції, знанням, амбіціям, спрямує свій талант на благо своїх близьких?». Персональна формула Джонса - «Ти не зможеш отримати більшого, поки робитимеш усе тільки для себе».

   Гасло Асоціації втілено у скороченні L I O N S (Леви) (англійською: L – Liberty (Свобода), I – Intelligence (Розум), ONS – Our Nations Safety (Безпека нашої нації, країни), тобто гасло означає – «Свобода і Розум є Безпека нашої країни»).

  Перший клуб за межами Сполучених Штатів був заснований 12 березня 1920 року в Канаді. На європейському континенті його вперше було відкрито у Швеції невдовзі після Другої світової війни, а в наступні роки «Лайонз-клуби» вже діють у всіх країнах Західної Європи.

  Сьогодні це є найбільша неурядова гуманітарна організація у світі. Вона працює у 202 країнах. Девіз спільноти Lions - «Ми служимо». Основні програми Lions Club – це збереження зору, слуху і мови, боротьба з діабетом, допомога дітям, молодіжна організація «Лайонз-клуби» та інші.

Хочемо похвалитись, що у нашому місті Сколе також офіційно відкрито LIONS CLUBS INTERNATIONAL SKOLE.

Подаровані генератори, за допомогою яких, навіть у разі довготривалої відсутності електропостачання, наша установа матиме змогу безперебійно виконувати свою роботу в інтересах осіб з особливими освітніми потребами та здійснювати повноцінну роботу Сколівського мобільного інклюзивно-ресурсного центру. Це забезпечить права осіб з особливими освітніми потребами на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, в тому числі у закладах професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти та інших закладах освіти шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку особи та забезпечення їх системного кваліфікованого супроводу.

   Завжди приємно відчувати тепло сердець, які вболівають за долі інших людей. Безмежно вдячні Вам за допомогу і за те, що не залишаєтесь осторонь.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора