A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр»
Сколівської міської ради

Тільки разом – ми справжня сила

Дата: 29.11.2022 18:08
Кількість переглядів: 343

Згідно запиту комунальної установи «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр» Сколівської міської ради № 51 від 31.10.2022 року до директора громадської організації «Фонд експертної підтримки врядування та економічного розвитку» (ГО «ЕДЖ») Тушницької  Ірини Миколаївни щодо надання допомоги від Afya Foundation нам були надані асистивні засоби.

У зв'язку зі змінами, які були внесені в умовах війни, розширено завдання інклюзивно-ресурсних центрів, надано додаткові гарантії особам з особливими освітніми потребами, які вимушено змінили місце проживання чи перебування, дозволено використовувати документи з мобільного застосунку «Дія», передбачено можливості для осіб, які постраждали внаслідок воєнних дій та, у разі потреби, надавати психологічну підтримку тимчасово переміщеним особам (включаючи їх родини), особам, які зазнали психологічної травми під час військових дій та інших завдань, що визначені військово-цивільною адміністрацією з огляду на фах педагогічних працівників ІРЦ. Саме тому ми тільки у партнерстві можемо розширювати наші можливості та вдосконалювати надання необхідних послуг.

Ми щиро вдячні всім нашим партнерам за підтримку в сьогоднішніх важких умовах. Тільки разом – ми справжня сила, тільки в партнерстві зі справжніми друзями і патріотами ми зможемо подолати всі виклики і труднощі, які зараз переживає вся Україна.

ГО «Едж» в партнерстві з Afya Foundation, щиро дякуємо Вам!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора