A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр»
Сколівської міської ради

Вільному народу – щасливе майбутнє

Дата: 19.05.2022 14:35
Кількість переглядів: 892

Вишиванка - особлива національна традиція всіх українців. У День вишиванки  українці по всьому світу одягають народний вишитий одяг, підтримуючи цим етнічну культурну традицію.

    День вишиванки в Україні щороку відзначають в третій четвер травня. Це свято сприяє єднанню та культурному відродженню всього багатонаціонального українського народу.

    Вітаємо з чудовим святом самобутньої, неповторної, мальовничої української культури - із Днем вишиванки. Вона символізує зв'язок поколінь, пробуджує високі патріотичні почуття у серці кожного українця. Вишиванка утотожнює красу, здоров’я та щасливу долю, а також вона оберігає власника від усього лихого. Українці передають вишиванки з покоління в покоління, тому ця річ ще й зберігає єдність сім’ї. Фахівці стверджують, що український народ закодовував щастя, долю, життя та волю в орнаментах вишивки, які були унікальними для кожного регіону України, однак мали й багато спільного.

     Тож бажаємо всім прагнути до зміцнення української ідентичності задля процвітання нашої країни, єдності і згуртованості. Працюймо всі заради миру і перемоги в цей складний для України час. Адже ми, українці, найсильніша і найпатріотичніша нація в світі. Вільному народу – щасливе майбутнє в процвітаючій оновленій країні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора