A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр»
Сколівської міської ради

У м.Сколе відбулася зустріч з психологами Благодійного фонду «Рокада» «Надання першої психологічної допомоги»

Дата: 11.08.2022 12:49
Кількість переглядів: 829

Психологи благодійного фонду «Рокада» Віктор Баландін та Каріне Амбарцумова, провели зустріч, лекцію про надання першої психологічної допомоги та груповий протокол ASSYST з головним спеціалістом відділу освіти, молоді та спорту Сколівської міської ради Ліліаною Іванютенко, директором комунальної установи «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр» Сколівської міської ради Наталією Диміцькою, директором закладу дошкільної освіти № 1 м.Сколе Галиною Лесько,  практичними психологами та фахівцями інклюзивно-ресурсного центру Сколівської територіальної громади.

Благодійний фонд «Рокада» був заснований у 2003 році та є виконавчим партнером Управління Верховного комісара ООН у справах біженців в Україні. БФ реалізовує проєкти соціальної допомоги та інтеграції біженців і шукачів притулку в Україні. Їхня діяльність охоплює:

- соціальну допомогу і супровід біженців та їхніх дітей;

- юридичну допомогу у вирішенні соціальних питань;

- матеріальну допомогу у вигляді одягу, предметів першої необхідності та продуктів харчування;

- підтримку громад біженців;

- організацію культурно-мистецьких заходів;

- інтеграцію біженців та шукачів притулку в українське суспільство: мовні курси, працевлаштування, перекваліфікація.

Партнерами та грантодавцями БФ є: Міжнародний фонд «Відродження», Данська Рада у справах біженців, Міжнародний Жіночий Клуб Києва, Угорська Асоціація Мігрантів MENEDEK. 

     Спікери допомогли розібратись з поняттям стресу, як його ідентифікувати та розуміти, що відбувається в стані стресу і визначати рівень самої напруги від подій. Це необхідно кожному, для того щоб почуватися нормально та бути в ресурсі, щоб допомагати собі та оточуючим в нормальних реакціях на ненормальні ситуації.

  

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора