A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр»
Сколівської міської ради

Організація роботи КУ «Сколівський ІРЦ» в період локдауну, запровадженого з 8 по 25 січня 2021 року

Дата: 06.01.2021 17:24
Кількість переглядів: 662

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» встановлено карантин на території України з 19 грудня 2020 р. до 28 лютого 2021 року. Відповідно до рекомендаційного листа № 1/9-692 від 15 грудня 2020 року щодо запровадження невідкладних заходів, спрямованих на належну організацію освітнього процесу у закладах загальної середньої освіти у дистанційній формі. Згідно пункту 3 Постанови № 1236. Відповідно до частини 4 статті 10 Закону України «Про повну загальну середню освіту», комунальна установа працюватиме в наступному режимі:

1. Інформація для батьків (інших законних представників), педагогічних працівників про тимчасовий графік роботи ІРЦ в період локдауну буде розміщена при вході в приміщення інклюзивно-ресурсного центру.

2. З 08.01.2022 р . по 25.01.2021 р. включно буде призупинено проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дітей та надання очних психолого-педагогічних та корекційно-розвиткових послуг. Батьки чи інші законні представники можуть надавати документи на розгляд за допомогою онлайн-системи ІРЦ.

3. Надання психолого-педагогічних та корекційно-розвиткових послуг дітям з особливими освітніми потребами, участь в командах психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами, надання методичної допомоги педагогічним працівникам закладів освіти здійснюватиметься шляхом використання дистанційних технологій.

4. Консультування батьків або законних представників дітей з особливими освітніми потребами, консультування та взаємодія з педагогічними працівниками закладів освіти, надання консультативної та психологічної допомоги, проведення бесід з батьками (законними представниками) дітей з особливими освітніми потребами забезпечуватимуться через індивідуальні консультації у телефонному режимі або за допомогою онлайн-ресурсів (мобільних додатків, електронної пошти тощо).

5. Роботу з учителями – тренінги, семінари, наради - проводитимуться в онлайн-режимі.

Фахівці ІРЦ завжди з Вами на зв’язку.

Телефонуйте, раді будемо Вам допомогти!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора