A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр»
Сколівської міської ради

Онлайн нарада з МОН щодо психологічного забезпечення освітнього процесу в закладах освіти в умовах запровадження протиепідемічних заходів

Дата: 05.10.2020 15:53
Кількість переглядів: 442

05.10.2020р. відбулася онлайн нарада з МОН щодо психологічного забезпечення освітнього процесу в закладах освіти в умовах запровадження протиепідемічних заходів.

Савицька Оксана Олександрівна – державна експертка МОН ознайомила присутніх учасників наради із загальними рекомендаціями для тимчасового надання послуг практичними психологами в дистанційній формі:  взаємозв’язок  між етикою та правом,  врахування  найкращих  інтересів дитини, забезпечення всім учням однаковий доступ до психологічних послуг дистанційно з дотриманням законів.

Також дискутувалися актуальні питання надання методичних рекомендацій у  роботи психологічної служби в системі освіти. Ольга Василівна Фляркова  виступила з пропозиціями  розробки положення щодо роботи психологічної служби в ЗЗСО та співпраці з психологічною службою інклюзивно-ресурних центрів і тісну взаємодію учасників освітнього процесу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора