A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр»
Сколівської міської ради

Команда фахівців КУ «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр» провела повторну комплексну оцінку дитини

Дата: 19.02.2019 15:09
Кількість переглядів: 1289

Сьогодні,  19.02.2019 року, команда фахівців КУ «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр» провела повторну комплексну оцінку дитини з особливими освітніми потребами з інвалідністю за місцем проживання (с. Погар) через погіршення стану здоров’я дитини та труднощами у засвоєнні навчальної програми.

В основному, комплексна оцінка проводилась для визначення рівня соціальної адаптації дитини. За результатами повторного вивчення, збору та інтерпретації інформації про особливості розвитку дитини, в тому числі коефіцієнта її інтелекту, розроблятимуться рекомендації щодо освітнього процесу дитини для адміністрації закладу освіти, педагогічним працівникам та батькам, з питань організації освітнього середовища, особливостей організації корекційно-розвиткових послуг, відповідно до потенційних можливостей дитини.  

З метою якісного виконання покладених завдань,  Центр зобов’язаний: у разі виявлення складних життєвих обставин та/або ризику для життя і здоров’я дитини  невідкладно інформувати  службу у справах дітей.

Для визначення адекватних умов навчання та виховання дитини з особливими освітніми потребами, крім фахівців та батьків дитини, Центр залучив представників органів місцевої виконавчої влади, лікаря-психіатра районного закладу охорони здоров’я, директора та педпрацівників школи, де навчається дитина.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора